7 Aralık 2016 Çarşamba

Twitter dan Para Kazanmanin 4 Yolu

Twitter dan Para Kazanmanın 4 Yolu

Bu yazı da sizlere twitter dan nasıl para kazanacağınızı anlatacağız. Twitter, 2006'da piyasaya çıktığından beri 300 milyondan fazla kullanıcı kazanan bir sosyal medya ağıdır. Bu kullanıcıların çoğu işletmelerdir. Tüketicileri takip etmek, fırsatlar ve markalar hakkında mesajlar vermek için Twitter' kullanmaktadırlar. Kişisel kullanıcılar, kariyerlerini, hizmetlerini ve iş ortaklarını tanıtmak için Twitter kullanıyorlar. Yetenekli bir Twitter kullanıcısıysanız, para kazanmak için bu platformu kullanabilirsiniz. Kendinizi pazarlamada, başkaları için pazarlama yapmada ve eğilimlerle ve güncel olaylarla bağlantılı kalmakta iyi olmanız gerekir. Bu yazıda, Twitter kullanarak nasıl para kazanacağınızı anlatacağız.






Twitter becerilerinizi geliştirin

Yetenekli bir Twitter kullanıcısı olun. İlkel Twitter becerisine sahip kimse Twitter'da para kazanamaz. Kişilerin hesabınızı takip etmesini sağlayın (takipçi sayınızı nasıl arttıracağınızı bilmiyorsanız tıklayın), birden fazla hesabı kullanmak ve çekici tweet'ler hazırlamak konusunda iyi olmalısınız.

Pazarlama deneyimi elde edin. Kendinizden para kazanmak için İnternet pazarlama planları ve bağlı kuruluş pazarlaması gibi kavramları anlamanız gerekir. Twitter hesabınızı dış kaynaktan arayan web sitelerine pazarlamanız ya da kendi pazarlama alanınızı oluşturmanız gerekmektedir.

Bir İş Modeli Olarak Twitter

Ticaret hesabınız için Twitter kullanın. Sosyal medya hesapları, web sitesi pazarlaması için idealdir. Kullanıcı bir Twitter bağlantısına tıklar ve bir hesap için kaydolursa, reklam yakalama stratejisi veya Twitter'a özgü fırsatlar kullanılabilir. Bu potansiyel müşterilere ilgi alanlarını hedefleyen ürün teklifleriyle e-posta yoluyla iletişime geçerek para kazanın.

Yani Twitter'ı müşteri bulma ağı olarak kullanın. Ve bu potansiyel müşteriler sizinle iletişime geçtiği zaman onlara teklifinizi sunun.

Affiliate Marketing Yapın:

Bir pazarlamacı olmak için blogunuzu ve Twitter hesabınızı kullanın. Blogunuzu okumakta olan kişilerin ilgisini çekecek ürünleri bulun ve web sitenize koyacak bir kuruluş bağlantısı elde etmek için şirketle iletişime geçin. Her 10 ila 50 tweetinize, bir affiliate bağlantınızı dahil edin.
Her yapılan satış başına şirketler size belli bir miktar komisyon vermektedirler. Şirketlerin size verdiği özel link üstünden yapılan her satıştan komisyon alırsınız. Yani siz kitlenizi oluşturduktan sonra bu iş son derece basittir.

Size önereceğim bir affiliate şirketi var. Hem de işlerinin %80 nini Twitter üzerinden yürüttükleri için Twitter ile entegre bir sisteme sahipler.

Kwerdo.com aracılığıyla ürünlerinizi tanıtın. Kwerdo'nun, ürünlerini çevrimiçi olarak tanıtmaya çalışan çeşitli şirketlerin kampanyalarının bir listesi var. İstediğiniz kadar twitter takipçinizle (konum ve ilgi alanları) ilişkili olarak birçok kampanya için kaydolun. Sayfanızda kısaltılmış URL'yi, ürünün ilginç bir açıklamasıyla paylaşın. Kwerdo'da geçerli bir sayfa görüntüsü oluşturduğunuz her sefer, para kazanın. Kazançlar doğrudan bir düğmeye basarak Paypal hesabınıza gönderilir.

Özel Sponsorlu Tweetler Oluşturun

Internet arama motorları vasıtasıyla sponsorlu tweetler araştırın. Birçok şirket, ürünlerini ara sıra yayınlamak için popüler Twitter hesapları arıyor. Şirketle iletişime geçin, parasal bir anlaşma yapın ve tweet başına ödeme düzenlemenize başlayın.
Şirketle yazılı bir sözleşmeye sahip olduğunuzdan ve bunlara gönderebileceğiniz tweet'lerinizin kanıtı olduğundan emin olun. Ayrıca, takipçilerinizi rahatsız etmeyen sponsorlu bir tweeting aralığı seçtiğinizden emin olun. Takipçilerinizi kaybederseniz, potansiyel satışlarınızı kaybedersiniz ve sponsorlu reklam sözleşmeniz iptal edilebilir.

Sponsorlu tweet şirketleri için, Ad.ly, Magpie, TwitPub veya Twittad gibi yeni sponsorlu tweeting işletmelerinden birine kaydolun. Bu siteler sponsorlu reklamlara ihtiyaç duyan şirketleri bir araya getiriyor ve istekli Twitter kullanıcılarına sunabiliyorlar. Bir hesap için kaydolun, istediğiniz aralıklarla bir tweet yapın ve genellikle bu siteler ödemeyi Paypal yolu ile yapmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder